Uitzenden, detacheren en werving & selectie via uitzendbureau Inventus

2023-08-30
-

Het doel van het team van Inventus is om een goede match te creëren tussen kandidaten en opdrachtgevers. Verbinding staat centraal bij dit uitzendbureau in Etten-Leur. Al meer dan 15 jaar kun je bij Inventus terecht voor diensten op het gebied van uitzenden, detacheren en werving & selectie. Ons team brengt het beste in jou naar boven en zorgt ervoor dat je blijft groeien in je werk. Onze intercedenten kijken met een frisse blik mee in jouw zoektocht naar een nieuwe baan of nieuw personeel als opdrachtgever, zowel in Etten-Leur als in omliggende regio's zoals vacatures in Brabant.

Dankzij ons uitgebreide netwerk in de regio zoeken onze intercedenten voor elke kandidaat de geschikte plek, bijvoorbeeld als ze op zoek zijn naar werk voor studenten. Niet alleen zijn er vacatures te vinden in Etten-Leur, maar ook in Breda, Moerdijk, Zevenbergen, Rucphen, Klundert, Roosendaal en Oud Gastel.

Opdrachtgevers kunnen bij Inventus de Talenten Motivatie Analyse inzetten tijdens het sollicitatieproces voor hun vacature. Hierdoor wordt de zoektocht naar de ideale kandidaat gemakkelijker en inzichtelijker. Met behulp van deze analyse krijgen we inzicht in de drijfveren en talenten van kandidaten. Dit stelt ons in staat om de match tussen bedrijf en kandidaat nog beter te maken. De resultaten van de TMA nemen we bijvoorbeeld mee in beroepskeuzes, selectievragen, ontwikkeltrajecten en re-integratievraagstukken.

Inventus: gevestigd in Etten-Leur

Benieuwd naar onze vacatures als uitzendbureau? Je vindt ze allemaal op onze website. We hebben een groot aantal banen beschikbaar, zowel vaste banen als parttime vacatures. Schakel Inventus in bij jouw zoektocht naar werk of personeel in Etten-Leur of de omliggende regio's, bijvoorbeeld bij een vacature voor administratief medewerker in Etten-Leur. Met ons uitgebreide netwerk maken we snel de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever. Denk aan werk in Etten-Leur en omgeving, zoals logistieke vacatures, agrarische vacaturesvacatures als magazijnmedewerker, commerciële banen, logistiek medewerkers, productiemedewerkers, operators en heftruckchauffeurs.