Pre workouts

2023-02-18
Lauren

We weten allemaal dat om vooruitgang te boeken - of het nu gaat om het winnen van kracht, het opbouwen van droge spieren of het verliezen van hardnekkig vet - je hard moet trainen! Pre-workout-supplementen zoals stikstofmonoxide-supplementen of stimulerende middelen zijn ontworpen om de energie, intensiteit, uithoudingsvermogen of kracht voor een training te verhogen. Je kunt maar enkele dagen per week trainen - zorg dat elke training telt met een pre-workout supplement!

Door het pre-workout supplement te vinden dat bij je past en het te combineren met andere supplementen zoals eiwitpoeder, ben je al op weg om je trainingssessies te verbeteren om je fitnessdoelen te bereiken.

Wat doet een Pre-Workout?

De pre-workout is ontworpen om uw algehele trainingservaring te verbeteren. Van het verbeteren van de focus, het vergroten van kracht en kracht tot het stimuleren van energie en het volhouden van je training. Dankzij het hoge cafeïnegehalte kunnen pre-workout supplementen je energieniveau verhogen en zijn ze perfect voor als je je moe voelt na een lange dag op het werk of voor een vroege ochtendtraining. Sommige pre-workout supplementen bevatten ook meer dan alleen cafeïne; sommige pre-workout supplementen bevatten bijvoorbeeld stikstofmonoxide. Stikstofmonoxide is ontworpen om de bloedtoevoer naar de spieren tijdens het sporten te verbeteren, waardoor u een grotere pomp krijgt dan zonder het supplement. Enkele van de beste pre-workout supplementen zijn Beta Alanine, wat geweldig is voor het verbeteren van het uithoudingsvermogen tijdens het sporten.

Wanneer neem je een Pre workout in?

Een pre-workout supplement moet vóór een training worden ingenomen om u tijdens uw training een energieboost te geven. U zult de energievoordelen van een intensieve training voelen door uw pre-workout supplement 15-60 minuten voor uw training in te nemen.

Hoelang werken Pre-Workouts?

De pre-workout duur is lang genoeg om je door elke sessie heen te helpen, dus als je 1-2 uur traint, zul je de voordelen ervan voelen tijdens de sessie. Een pre-workout-supplement met stikstofmonoxide zorgt ervoor dat u tijdens uw training energiek blijft.

Wat zit erin een Pre Workout?

Pre-workouts bevatten allemaal verschillende hoeveelheden ingrediënten en u moet de productbeschrijvingen controleren voordat u koopt om het juiste product voor u te vinden. Pre-Workout bevat ingrediënten zoals Creatine, Beta-Alanine, Citroenzuur, Cafeïne, Citrulline Malaat, Maltodextrine en meer in andere supplementen. Als u naar beneden scrolt naar de voedingswaarde-informatie op de BW-website, ziet u alle ingrediënten in elk supplement.