JKC Media: jouw partner voor WordPress websites en webshops

2024-05-22
-

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner om jouw website of webshop te laten bouwen? Bij JKC Media, gevestigd in Eindhoven, staan wij klaar om jou te helpen. Wij geloven in resultaatgericht werken, persoonlijke aandacht en snelle communicatie. Met onze proactieve aanpak zorgen wij ervoor dat al jouw vragen en opmerkingen direct worden aangepakt. Of je nu een gloednieuwe, zakelijke website wilt laten maken of jouw bestaande website wilt vernieuwen, met onze diensten verloopt het proces snel en zonder zorgen. Ons team creëert overzichtelijke en goed vindbare WordPress-websites en webshops.

Nieuwe websites op maat

Als internetbureau zijn we al meer dan vijf jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele websites met behulp van het WordPress CMS. Wij doen dit met passie voor zowel onze bestaande als nieuwe klanten. Naast WordPress websiteontwikkelingnemen we ook andere aspecten voor onze rekening, zoals marketingtechnieken, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en conversieoptimalisatie (CRO). Ons kantoor bevindt zich in het bruisende Strijp-S in de Brainport-regio van Eindhoven. Hoewel wij hier gevestigd zijn, kun je ons als websiteontwikkelaars vanuit heel Nederland inschakelen, bijvoorbeeld voor een maatwerk website. Wij zijn transparant over de kosten voor het laten maken van een website en schrijven graag SEO-geoptimaliseerde teksten voor jouw bedrijf.

Professionele webshops

Naast websites kun je bij ons terecht voor het laten maken van een WordPress-webshop. Als internetbureau ontwikkelen wij moderne, winstgevende en professionele webshops voor jouw bedrijf. Wij hechten veel waarde aan automatisering, conversieoptimalisatie en zoekmachineoptimalisatie, zodat jouw webshop goed vindbaar is. Kies voor samenwerking met JKC Media en laat jouw webshop op maat bouwen.

Huisstijlontwerp kosten

Je hebt maar één kans voor een goede eerste indruk. Een professionele huisstijl is van essentieel belang voor elk bedrijf. Het laat een blijvende indruk achter bij jouw opdrachtgevers en klanten. Bij JKC Media kun je niet alleen terecht voor bedrijfswebsites en webshops, maar ook voor het ontwerpen van een complete huisstijl, inclusief het laten maken van een logo. De prijzen voor ons huisstijlontwerp vind je terug op onze website.