Demt-flex: bemiddelaar in de bouw, techniek & maakindustrie

2024-05-13
-

Ben je op zoek naar werk in de bouw, techniek of maakindustrie? Of heb je behoefte aan gekwalificeerde professionals voor jouw bedrijf binnen deze sectoren? Zoek niet langer en neem contact op met demt-flex. Wij zijn er om je te assisteren.

Voor werkzoekenden

Of je nu een zelfstandig professional bent of op zoek bent naar een nieuwe baan, bekijk de vacatures en opdrachten bij demt-flex. Je kunt zoeken op trefwoorden, locatie, regio of vakgebied om de nieuwste jobaanbiedingen en opdrachten te vinden. Alle details vind je in de vacatureteksten. Als iets je aanspreekt, aarzel dan niet en solliciteer direct. Heb je vragen? Onze toegewijde contactpersoon staat voor je klaar. Ontdek bijvoorbeeld onze vacatures in de techniek of elektrotechniek voor functies zoals CV-monteurs of zelfstandige installatiemonteurs. We hebben ook vacatures voor zzp’ers, o.a. in de bouw.

Voor werkgevers

Heb je dringend gemotiveerde vakmensen nodig? Nadert de deadline van je project en zoek je iemand om de laatste fase efficiënt te coördineren? Wat voor professionals je ook nodig hebt, als werkgever, projectleider of uitvoerder, demt-flex vindt ze voor je binnen 48 uur, met enthousiasme en toewijding. Onze expertise ligt in de bouw, techniek en maakindustrie.

Wij zijn een gespecialiseerd technisch uitzendbureau, met vestigingen in o.a. Tilburg, dat zich richt op (zzp-)detachering in de bouwsector. Als je op zoek bent naar zzp-bemiddeling, detachering of werving & selectie in de bouw, inclusief timmermannen en schilders, aarzel dan niet om ons te bellen bij demt-flex.

Naast onze expertise in de bouwsector, zijn we ook deskundig in het vinden van hooggekwalificeerd technisch personeel, zowel voor tijdelijke posities als voor zzp'ers. Heb je behoefte aan technisch personeel, zoals een loodgieter, elektromonteur of een lasser? Dien dan je aanvraag in of neem direct contact met ons op. Het team van demt-flex staat altijd voor je klaar.