Bike Mobile: fietsen huren in grote en kleine aantallen is mogelijk

2024-06-11
-

Of je nu fietsen nodig hebt voor diverse activiteiten, zoals het organiseren van een grootschalig evenement met milieuvriendelijk vervoer voor je gasten, of je beheert een hotel of camping en overweegt fietsverhuur aan te bieden aan je gasten, wij zijn je betrouwbare fietsverhuurpartner. Wij zorgen voor het plaatsen en onderhouden van de fietsen, en je betaalt pas wanneer er daadwerkelijk een fiets wordt verhuurd.

Bij Bike Mobile is het eenvoudig en snel om fietsen te huren, of het nu gaat om particuliere tochten of zakelijke uitjes. Met meer dan tien jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in fietsverhuur in de Randstad en omgeving.

Verschillende soorten fietsen

Ons assortiment omvat verschillende soorten fietsen, zoals stadsfietsen, tourfietsen, elektrische fietsen, bakfietsen en (kinder)tandems. Je kunt de fietsen ophalen op een vaste locatie of laten bezorgen op een door jou gekozen plek, zowel in Nederland als in het buitenland.

Bij Bike Mobile staat persoonlijke aandacht voorop, en ons motto is 'Serve with a smile'. Of je nu een ontspannen fietstocht wilt maken of een groepsuitje plant, wij helpen je graag met al je fietsverhuurbehoeften.

Fietsverhuur in diverse regio's

Bike Mobile verhuurt fietsen in regio's zoals Zuid- en Noord-Holland, bijvoorbeeld voor bedrijfsuitjes in deze provincies. Bij het huren van tien of meer fietsen leveren en halen wij ze op de door jou gekozen locatie op, met flexibiliteit als belangrijke waarde in onze fietsverhuurservice. Huur bijvoorbeeld fietsen in steden als Amsterdam, RotterdamDelftHaarlem, Dordrecht, AmstelveenAlkmaarDen Haag, ZoetermeerGoudaLeiden of Hoofddorp. Of verken op de fiets Zandvoort tijdens de Grand Prix.