Warme en persoonlijke kinderopvang via gastouders met Welkom Kind

2024-07-03
-

Welkom Kind biedt betrouwbare en ervaren kinderopvang via gastouders in Tilburg en omgeving. Onze organisatie werkt uitsluitend samen met goed opgeleide en ervaren gastouders. Een gastouder kan zich pas een ‘Thuis-Crèche van Welkom Kind’ noemen nadat zij alle vereiste opleidingen succesvol heeft afgerond. Daarnaast stimuleren wij onze gastouders om zich, met onze begeleiding, verder te ontwikkelen in pedagogiek en voorschoolse educatie. Deze aanpak garandeert de hoge kwaliteit van onze kinderopvang in Tilburg en de omliggende regio's zoals Dongen, Gilze, Goirle, Rijen en Waalwijk.

Flexibiliteit en persoonlijke aandacht

Een van de grote voordelen van de kinderopvang via Welkom Kind is de flexibiliteit en de persoonlijke afstemming op elk gezin. Onze gastouders bieden zorg in een warme, huiselijke omgeving waar elk kind individuele aandacht krijgt. In deze veilige en gecontroleerde setting kan elk kind zich optimaal ontwikkelen. Onze opgeleide gastouders zorgen voor een educatieve en speelse ervaring die creativiteit en sociale interactie bevordert. Dit draagt bij aan het welzijn en de ontwikkeling van het kind.

Kleine groepen, grote zorg

De opvang door Welkom Kind staat bekend om zijn kleine groepen en persoonlijke aandacht, wat zorgt voor een vertrouwde en rustige omgeving die vergelijkbaar is met een groot gezin. Hierdoor krijgen jonge kinderen de kans om te groeien in een stabiele en stimulerende omgeving.

Start je eigen kinderopvang

Ben je geïnteresseerd in het starten van je eigen kinderopvang met het worden van gastouder? Welkom Kind biedt een gratis HW2-opleiding aan, waarmee je je droom kunt verwezenlijken. Voor degenen die al gastouder zijn, bieden wij een uniek concept dat je verder kan helpen in je professionele ontwikkeling.