Baenks banken en fauteuils

2022-08-31
Baenks @ DeRuijtermeubel Cruqius

Baenks fauteuils

Herken jij jezelf in de woorden stijlvol, verleidelijk en eigenzinnig? Dan zijn de Baenks banken en fauteuils iets voor jou! De collectie van dit merk bestaat uit stijlvolle eyecatchers waar je u tegen zegt. Met oog voor detail, een grote focus op kwaliteit en een uitgebreide stof- en ledercollectie, produceert het woonmerk niet alleen meubels die leuk in jouw interieur staan, maar ook nog eens ontzettend lekker zitten. Tel hierbij de standaard 7 jaar garantie bij op en je kan terecht zeggen dat dit woonmerk met kop en schouders boven het maaiveld uitsteekt! Dus als je houdt van kwalitatief hoogstaande meubels met prachtige ontwerpen die net even anders zijn dan anders, neem dan een kijkje bij onze Baenks banken en fauteuils.

Onderscheidende en eigenzinnige meubels van Baenks

Het verhaal van Baenks begon in 2016. Het viel een aantal succesvolle ondernemers uit de meubelwereld op dat er veel mainstream meubilair te koop was. De ondernemers wilden daar verandering in brengen. Samen startten ze het merk Baenks. De banken, maar ook de andere meubels, moesten onderscheidend zijn. Onderscheidend in vorm én in kwaliteit. De Baenks banken en fauteuils moesten qua kleur en vorm passen bij de tijd, net zoals dat in de fashionindustrie gebeurde.

Baenks Banken: stijlvol, verleidelijk en eigenzinnig!

Laat je inspireren door onze Baenks banken in onze showroom. Onze adviseurs leggen graag alle opties en mogelijkheden uit. Alle banken hebben namelijk een grote keuze in stof- en ledermogelijkheden. Ook de grootte en het formaat van je baenks bank kan worden aangepast naar wens. De nolita is een van de meest unieke banken in de collectie. Door de subtiele vorm met een houten frame in geolied walnoten is dit een unieke bank!

Hoekbank Baenks op maat

De Baenks collectie bestaat uit een groot deel hoekbanken. Bekijk hierboven onze collectie. Alle banken zijn in verschillende opstellingen mogelijk. De hoekbank Brentwood is een echte favoriet.

Baenks stoelen met een uitstekend zitcomfort

Naast banken heeft Baenks ook kwaliteit stoelen met een uitstekend zitcomfort die er voor zorgen dat je kunt ontspannen. De lederen hebben een modern design van de stoelen zijn makkelijk te reinigen en waterafstotend. Zo kan je heerlijk dineren met vrienden of familie!

Fauteuils van Baenks; die stel je zelf samen!

Een fauteuil koop je van Baenks! De fauteuils zijn van hoge kwaliteit en volledig zelf samen te stellen door de diversiteit aan kleuren en vormen. Echt kunnen relaxen? Kies dan voor een relaxfauteuil  met verstelbare loungefunctie.

Net zo persoonlijk als wonen

Baenks kijkt veel naar de fashionindustrie. Niets is zo persoonlijk als fashion en dit wil het woonmerk terug laten komen in zijn meubels. Daarom kun je kiezen voor veel verschillende bekleding. Omdat de Baenks banken en fauteuils leverbaar zijn in veel verschillende stof- en ledersoorten, passen de meubels altijd bij jou in je interieur!

7 jaar garantie

Met Baenks banken, fauteuils en andere meubels heb je bovendien recht op 7 jaar garantie. Mocht er in deze periode wat gebeuren met jouw nieuwe meubel, dan wordt dit snel en vakkundig opgelost. Bovendien biedt het woonmerk service op tal van problemen die normaal niet onder de geldende fabrieksgaranties vallen. Kortom, met dit merk ben je verzekerd van jarenlang woonplezier!