Zooplus, meer dan enkel diervoeding

zoo-plus-dierenvoeding

Dieren brengen gezelschap in huis. Het maakt daarbij niet zoveel uit of je een happy single bent, een alleenstaande ouder of een leuk en gezellig gezin. Een huisdier geeft vreugde en afleiding, maar is ook een kostenpost. Je bent immers verantwoordelijk voor je huisdier en je wilt uiteraard het beste voor je dier, echter wel tegen een meer dan betaalbare prijs zonder in te moeten leveren op de kwaliteit.

Meer dan 8.000 produkten op voorraad. Zooplus.nl is een van de meest vooraanstaande online leveranciers van alle wat je huisdier nodig kan hebben. Men heeft een zeer ruim assortiment voor de meest voorkomende diersoorten, zowel voor katten en honden, maar uiteraard ook voor de wat minder voor de hand liggende dieren, zoals knaagdieren, vogels en zelfs paarden.

Verstand van dieren, vanzelfsprekend. Zooplus is een van de weinige webwinkels met verstand van dieren en hun benodigdheden. Eerlijk en betrouwbaar advies staat voorop. Zo ziet u bij elk product een uitgebreide beschrijving zodat je exact weet wat je koopt. Daarnaast biedt www.zooplus.nl een meer dan goede prijs-kwaliteit verhouding waardoor het online kopen van bijvoorbeeld diervoeding zelfs voordeliger kan zijn dan bij de reguliere dierspeciaalzaak.

Kopen met korting, het gratis spaarprogramma voor je huisdier. Het online kopen van diervoeding, of het nu voor de kat of hond is, is nu extra voordelig dankzij de interessante kortingen. Zo wordt het online shoppen bij Zooplus.nl een stuk interessanter. Zowel voor je portemonnee als voor je huisdier. En mocht het bestellen bij Zooplus je bevallen, neem dan ook deel aan het spaarprogramma, bij elke aankoop spaar je punten die je kan inwisselen tegen nuttige producten voor je huisdier. Dat is dus gratis sparen.

Snelle bezorgservice en een uitstekende klantenservice. Behalve een interessante korting biedt Zooplus.nl ook een uitstekende klantenservice. Dat begint al bij het bestelproces, men biedt namelijk de meest gangbare betaalopties aan zoals Ideal, creditcard en eventueel betalen op rekening zodat je eerst de service kan uitproberen om jezelf te laten overtuigen. Men bezorgt je bestelling doorgaans binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling via PostNL of DHL, afhankelijk van de bestelde producten

.